Leveringen

De leveringstermijn van bestelde producten op de site flamiacs.com bedraagt over het algemeen 1 tot 3 werkdagen binnen Nederland nadat de bestelling is geplaatst of de betaling is bijgeschreven op de rekening van flamiacs.com. Het artikel wat op nalevering staat wordt zo spoedig mogelijk door ons nagezonden zodra deze weer voorradig is. De verzendkosten hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Sommige artikelen kunnen een langere levertermijn hebben, wij zullen u hierover direct informeren nadat u de bestelling heeft geplaatst. Indien een artikel niet meer leverbaar is, vervalt de bestelling en wordt het bedrag dat u eventueel van tevoren heeft overgemaakt teruggestort op uw rekening.

Retourtermijn

Vanaf het moment dat je je bestelling ontvangt, heb je 14 dagen de tijd om je artikel als retour aan te melden. Na het aanmelden van je retour, heb je 14 dagen de tijd om het op te sturen.

Heb je een abonnement afgesloten?

De retourtermijn begint in dat geval vanaf het moment van afsluiten. Nadat je het abonnement hebt afgesloten, heb je 14 dagen de tijd om je te bedenken.

Wat je mag retourneren

Binnen de retourtermijn mag je je bestelde artikel redelijkerwijs uitproberen om te weten of het naar behoren werkt en of je er blij mee bent. Net zoals dat je kleding en schoenen past in een winkel, mag je een artikel dat je via een website bestelt, testen om te kijken of het bevalt en of het voldoet aan je eisen. Verder mag je het artikel kosteloos retourneren. Je mag het artikel niet volledig in gebruik nemen als je nog niet weet of je het houdt.

Verpak je artikel stevig

Het liefst in de originele doos.

Dit kun je niet retourneren

• Cadeaubonnen en -kaarten

• Artikelen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet retour mogen (waarvan de verzegeling is verbroken)

• Digitale artikelen (ebooks, luisterboeken en games)

• Audio-opnamen, video-opnamen, dvd’s en computerprogrammatuur (waarvan de verzegeling is verbroken)

• Artikelen die op maat/persoonlijk gemaakt worden, zoals gegraveerd artikelen

• Bloemen, planten die een beperkte houdbaarheid hebben

Het artikel mag alleen eenmalig gebruikt zijn

Om de aard, kenmerken en werking vast te stellen mag je het artikel eenmalig testen. Uitgezonderd voor artikelen waarvan de verzegeling niet verbroken mag worden.

Beschadigd of defect artikel ontvangen?

Neem contact met ons op via info@flamiacs.com

Gratis retourneren

Retourneren is bij ons altijd gratis.