Club members picture

Clubleden

We hebben de Flamiacs Club opgericht om iedereen met een passie voor koken in staat te stellen zijn vaardigheden te verbeteren, en te leren over (nieuwe) producten. Je krijgt kortingen op workshops en producten. Ook van aangesloten partnerbedrijven die dezelfde passie voor eten hebben als de Flamiacs-community.

Bij Flamiacs zelf bieden we verschillende workshops aan, en delen blogs, recepten, video’s en podcasts met onze leden. Dit alles is beschikbaar op je persoonlijke account op de Flamiacs-website.

Leden kunnen tot 40% korting krijgen op Leden krijgen tot 40% korting op workshops de wekelijkse worden aangeboden. Andere belangrijke voordelen zijn kortingen op een groot aantal producten in de online winkel, die kunnen oplopen tot 20%. Naast kortingen op de website en workshops zullen leden regelmatig op de hoogte worden gebracht van samenwerkingen met andere food-gerelateerde bedrijven. Ook daar krijg je uiteraard kortingen op diensten en producten op vertoon van het Flamiacs lidmaatschapsnummer.

De jaarlijkse bijdrage van slechts €75,00 betaalt zich al snel terug door deelname aan enkele workshops of kortingen op producten op de Flamiacs website, in de winkel of bij onze partners! De thema’s van de workshops draaien om (buiten)koken. Je kunt je inschrijven via de website van Flamiacs. Naast onze eigen workshops zullen tal van gastdocenten workshops geven. Houd hiervoor Instagram en Facebook in de gaten, waar we regelmatig nieuwe workshops aankondigen. Leden kunnen dit rechtstreeks via hun account doen.

Nog geen lid? Schrijf je dan snel in. Als bonus ontvang je een voucher voor de workshop “Smoking Life Food” Tijdens deze workshop behandelen we de verschillen tussen koud en warm roken, de verschillende korrelgroottes, de verschillende houtsoorten die je kunt gebruiken en de apparatuur die bij de verschillende korrelgroottes hoort. We behandelen zowel het gebruik op een houtskoolbarbecue, een rookoven als ook een rookkanon. Ons motto is doen, proeven en beleven. We gaan natuurlijk ook samen lekkere gerechten bereiden! Dus schrijf je nu snel in:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Geboortedatum
Adres
Wachtwoord
Algemene Voorwaarden