Voor Ondernemers

Voor de meeste merken die we voeren zijn we tevens de distributeur voor Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Dit betekent dat u hier aan het juiste adres bent als u als zakelijke klant de producten wilt gaan verkopen of gebruiken. 

Van horeca tot detailhandel, alle zakelijke klanten zijn van harte welkom! Speciaal voor onze zakelijke klanten zijn wij van Maandag tot Donderdag op afspraak geopend. Zo kunnen we de tijd nemen en een persoonlijk gesprek met u voeren. 

Of u nu een nieuwe buitenkeuken nodig heeft en we deze samen plannen, of u onze sauzen, kruiden, wijn, rookhout of vleessnijmachines wilt testen en bestellen, op deze dagen nemen we de tijd u goed te adviseren! 

We begrijpen het belang van B2B-relaties en daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om bij ons, in de showroom in Gemert, te komen praten over wat ze nodig hebben. We staan altijd klaar om al uw vragen te bespreken en professioneel advies te geven. Wij zijn er om u te helpen het meeste uit uw bedrijf te halen en u te helpen groeien!

Ons vriendelijke, enthousiaste team staat klaar om u te verwelkomen in onze winkel en u te helpen bij het vinden van de passende producten voor uw bedrijf. 

We zijn trots op onze klantenservice en streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Zodat u en uw team uw gasten en klanten wederom met het juiste advies kunnnen voorzien. Dus kom ons in Gemert bezoeken, we zien ernaar uit u te ontmoeten! 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.