Workshop rookhout 2.0

Over deze workshop

Leer meer over de verschillende houtsoorten om te roken, korrelmaten van rookmot, chips, chunks en vuurkruiden en leer de basisprincipes van koud en warm roken. We laten je zien hoe eenvoudig het is om heerlijke maaltijden te maken doormiddel van roken.

Bij het boeken van een workshop vragen we je duidelijk aan te geven of je allergisch bent of sommige producten niet graag eet. We proberen te  variëren: vlees, vis, groente, kaas en uiteraard ook een heerlijk dessert!

Doe-het-zelf staat centraal in onze workshops. Bij ons koken alle deelnemers de gerechten zelf, we nemen de tijd, deze workshop duurt ongeveer 3 uur, we bereiden minimaal 3 gerechten (gangen), zo kun je genieten en veel leren!

Aan de hand van de gerechten die je zelf maakt, demonstreren we de diversiteit van roken.

Een perfecte combinatie van zoet fris en hartig, laat je verassen!

Staat de datum waarop je graag deze workshop wilt volgen? Neem gerust even per mail contact met ons op, dan bekijken we met je de mogelijkheden! Je eigen privé workshop organiseren we natuurlijk ook graag op de door jou gewenste locatie. Privé of zakelijk alles is mogelijk. Stuur ons daarvoor even een mail naar info@flammiacs.nl of vul het contact formulier in, we nemen dan snel contact met je op om je event te plannen.

Zoals bij elk bedrijf ontkomen we niet aan bepaalde voorwaarden. De belangrijkste gaat over het opzeggen van de workshop. Je kunt tot 7 dagen voor de workshop kosteloos annuleren, de reden is dat we een plek voor je reserveren en we de inkopen voor de workshop moeten doen. Je kunt van 1 tot 10 plekjes reserveren. We trachten er wel naar om minimaal 4 deelnemers aan de workshop deel te laten nemen. Als maximum trachten we tot maximaal 10 deelnemers deel te laten nemen zodat we je veel kunnen laten zien, en je ook passende hulp en begeleiding kunt krijgen. Meer deelnemers zijn uiteraard op aanvraag mogelijk!

Bij het boeken van een workshop vragen we je duidelijk aan te geven of je allergisch bent of sommige producten niet graag eet. We proberen te variëren tussen vlees, vis, groente, kaas en uiteraard ook een heerlijk dessert!

De prijs voor deze workshop is 99,95 Euro per persoon, inclusieve de gerechten die we toebereiden, alle frisdrank en twee glazen wijn of bier bij de gerechten.

Boek snel je workshop via het contactformulier want vol is vol! Staat de datum waarop je graag deze workshop wilt volgen er niet bij? Neem gerust even per mail contact met ons op, dan bekijken we met je de mogelijkheden!

Tot heel snel bij Flamiacs in Gemert!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Adres
Selectievakjes