Sushi

Become a sushi master!

Ook altijd benieuwd hoe ze bij de goede sushi zaken zoals de Harbourclub of Izakaya sushi maken?

Ik neem je mee in de wereld van sushi en vertel je het geheim hoe je goede rijst moet bereiden en wat de presentatie met de sushi doet. Iedereen wil leren hoe je een sushirol moet maken, maar dat is eigenlijk het minst belangrijke van sushi. Het belangrijkste is de voorbereiding en de presentatie.

Daarnaast wil ik jullie kennismaken met Sake. In Nederland en Frankrijk heb je heel veel bier en wijnbrouwerijen maar wist je dat je in Japan ook heel veel bierbrouwerijen en ipv van wijn sake brouwerijen bestaan? Onze sakes zijn van kleine kwaliteit sakebrouwerijen die anders smaken. Dan de commerciële en grote brouwerijen. Eenmaal een slok genomen van onze sake… opent je een wereld van nieuwe smaken! Kanpai!!

Zoals bij elk bedrijf ontkomen we niet aan bepaalde voorwaarden. De belangrijkste gaat over het opzeggen van de workshop. Je kunt tot 7 dagen voor de workshop kosteloos annuleren, de reden is dat we een plek voor je reserveren en we de inkopen voor de workshop moeten doen. Je kunt van 1 tot 10 plekjes reserveren. We trachten er wel naar om minimaal 4 deelnemers aan de workshop deel te laten nemen. Als maximum trachten we tot maximaal 10 deelnemers deel te laten nemen zodat we je veel kunnen laten zien, en je ook passende hulp en begeleiding kunt krijgen. Meer deelnemers zijn uiteraard op aanvraag mogelijk!

De prijs voor deze workshop is 190,00 Euro per persoon, inclusieve de gerechten die we toebereiden, alle frisdrank en natuurlijk sake!

Gebruik het contactformulier om je in te schrijven en boek snel je workshop want vol is vol! Staat de datum waarop je graag deze workshop wilt volgen er niet bij? Neem gerust even per mail (info@flamiacs.nl) of via het onderstaande contactformulier contact met ons op, dan bekijken we met je de mogelijkheden!

Tot heel snel bij Flamiacs in Gemert!

Jok.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Adres
Selectievakjes