Over ons:

Welkom bij de Flamiacs Food-related beleveniswereld, waar we een exclusieve gelegenheid bieden om culinaire topproducten, keukenapparatuur en kooktechnieken te ontdekken en te ervaren.

Ons bedrijf dient als platform voor merken die op grotere beurzen en markten niet de erkenning krijgen die ze verdienen.

Door producten in gebruik te tonen, gaat er vaak een nieuwe wereld voor zowel consumenten als ook zakelijke klanten open!

Onze deskundige medewerkers zijn experts in de producten die we aanbieden en bevorderen zo cross-selling door producten naast en met andere merken te presenteren.

We hebben een B2B online sectie met gratis en alleen voor leden bestemde inhoud, aangepaste reclamecampagnes en mailings op basis van klantgedrag.

Onze Flamiacs-club en online sectie bevat productinformatie, exclusieve inhoud en kortingen op partnerproducten en workshops. De Flamiacs-club leden krijgen ook prachtige kortingen bij partnerbedrijven die de passie van goed eten en koken met ons delen. De club leden zullen regelmatig op de hoogte gebracht worden over nieuwe partners en zo ook mogelijke kortingen bij deze bedrijven.

We nodigen partnerschappen uit met merken die met voeding te maken hebben om gezamenlijke product aanbiedingen, presentaties en netwerkmogelijkheden te bieden. Verenigd bieden we een groot bereik en zichtbaarheid via ons online platform en sociale media. Kom vandaag nog langs en laat je inspireren!