Bakeltjes bakken

Workshop Bakeltjes bakken bij Flamlacs in Gemert

Tijdens deze workshop ga jij leren hoe je heel eenvoudig diverse gerechten kunt maken met één uniek gezond en lekker basis-recept ‘Bakeltjes’

Een recept wat jou in de toekomst tijd en centen kan besparen.

Bakeltjes zijn enorm veelzijdig en hierom geschikt om te serveren als ontbijt lunch, diner, dessert, tussendoortjes en snacks.

Je gaat ontdekken waarom Bakeltjes natuurlijk zijn, goed houdbaar en na het bakken niet van vorm of structuur veranderen zodat ze ideaal zijn om te nemen tijdens wandelen, sporten, paardrijden etc.

Vanwege meerdere redenen is het duurzame voeding te noemen: voeding van deze tijd én van de toekomst.

Je ziet en leert wat het geheim is van de basis van een Bakeltje.

Jij gaat na een introductie zelf aan de slag met het maken van de basis en jouw eigen variatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat ga jij tijdens deze workshop in jouw Bakeitje doen? Noten, kruiden, pitten, zaden, aardappels, groenten, vlees of misschien wel chocolade?

Er zal veel geproefd worden dus kom met lekkere trek en alles wat je maakt neem je gewoon mee naar huis! Je bent bij Flamiacs van harte welkom om mee te doen aan deze workshop op een bijzonder mooie nieuwe locatie in Gemert.!

Zoals bij elk bedrijf ontkomen we niet aan bepaalde voorwaarden. De belangrijkste gaat over het opzeggen van de workshop. Je kunt tot 7 dagen voor de workshop kosteloos annuleren, de reden is dat we een plek voor je reserveren en we de inkopen voor de workshop moeten doen. Je kunt van 1 tot 10 plekjes reserveren. We trachten er wel naar om minimaal 4 deelnemers aan de workshop deel te laten nemen. Als maximum trachten we tot maximaal 10 deelnemers deel te laten nemen zodat we je veel kunnen laten zien, en je ook passende hulp en begeleiding kunt krijgen. Meer deelnemers zijn uiteraard op aanvraag mogelijk!

De prijs voor deze workshop is 85,00 Euro per persoon, inclusieve de gerechten die we toebereiden, alle frisdrank bij de gerechten.

Gebruik het contactformulier om je in te schrijven en boek snel je workshop want vol is vol! Staat de datum waarop je graag deze workshop wilt volgen er niet bij? Neem gerust even per mail (info@flamiacs.nl) of via het onderstaande contactformulier contact met ons op, dan bekijken we met je de mogelijkheden!

Tot heel snel bij Flamiacs in Gemert!

Tot heel snel!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Adres
Selectievakjes